F4-Print AB

Midsommarvägen 10

SE 126 35 Hägersten

 

Tel: + 46 8 27 18 00

 

info[at]f4-print.se

order[at]f4-print.se

finans[at]f4-print.se

F4-Print AB är ett tryckeri i Stockholm som tillhandahåller grafiska tjänster, då främst inom den digitala trycktekniken.

 

2008 öppnades portarna till F4-Print AB i Solna. Två år senare flyttade vi verksamheten till fina lokaler i Midsommarkransen där vi fortfarande är belägna. F4-Print är idag ett mycket välmående företag som har som målsättning att förbli ett mindre företag med personlig relation till våra kunder.

 

Bolaget ägs och drivs av 3 delägare som även arbetar på F4-Print.

Personerna bakom F4-Print AB har mångårig erfarenhet från den grafiska branschen och har arbetat med digitalt tryck sedan 1991.

OM F4-PRINT

F4-Print AB tillämpar en etisk-, moralisk- och miljöpolicy.

Därför så har vi valt att inte använda oss utav någon standard, certifikat eller miljömärkning då vi anser att de i vissa fall motverkar sitt syfte.

 

F4-Print AB tillämpar en digital tryckteknik som är helt fri från kemikalier och som är miljövänligare i pappersåtervinningen än offset tryck. Dessutom återvinns 98% av maskinerna och dess förbruknings-material. Allt papperspill går till pappersåtervinning och vi har speciella avtal för hantering av sekretessbelagd pappersåtervinning.

De papper vi använder är EU Ecolabel & FSC certifierat.

MILJÖ

Våra leveransvillkor gäller under ALG 02

"ALLMÄNNA LEVERANSVILLKOR FÖR GRAFISKA PRESTATIONER (ALG 02) "

 

Läs mer om ALG 02 här (pdf)

ALLMÄNNA LEVERANSVILLKOR